top of page

henkinen kulkuri -retriitti
stockfors villagessa 9.-11.5.2024

(oHJAAJINA JULIA KUU JA VILLE JUURIKKALA)

Stockfors Village, Ville ja Julia_Henkinen kulkuri - flyer5.jpg

Tervetuloa kokemaan ja lujittamaan yhdessä levollista sydämessä lepäämisen tunnetta sekä hyväksyvää tapaa olla kasvumatkalla inhimillisenä ihmisenä.

Henkinen kulkuri on mielentila, jossa henkinen etsijä siirtyy tulevaisuuden pyrkimyksestä hyväksymään tämä hetki virheineen kaikkineen. Henkinen matka - ja inhimillinen keskeneräisyys - jatkuu, mutta tähän hetkeen keskittyessään kulkuri on yhtä aikaa matkalla ja perillä.

Kuka tahansa meistä on alkemisti. Sen sijaan, että pakenisin kipuani, voin kohdata sen ja antaa katkeran lyijyn sisälläni muuttua rakkauden kullaksi.

Retriitti sisältää sekä kehollisia ja meditatiivisia harjoituksia että keskustelua. Kehollisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin kuuluu mm. hengitysmeditaatiota, tanssia, kylmävesimeditaatiota, metsämeditaatiota, liikemeditaatiota (jotka mm. avaavat kehon tunnetukkeumia, elinvoimaa ja energiahoitokykyä), uudelleensyntymäseremonia sekä eheyttävää valokuvausta.

 

OHJAAJAT:

Ville Juurikkala: noin 25 vuoden kokemus ammattitaiteilijana (mm. valokuvaaminen, ohjaustyöt, musiikki ja kirjoittaminen), luennoitsija, avantomeditaatio-ohjaaja, metsämeditaatio-ohjaaja, kolmen lapsen isä, henkinen etsijä toisessa polvessa (viimeiset 4 vuotta etsijän sijaan henkinen kulkuri) www.villejuurikkala.com

 

Julia Kuu: koulutettu holistinen (eli keho, psyyke, sielu) luontaisterapeutti, sosiaalikasvattaja, työskennellyt vuodesta 1998 ihmisten ja ihmisyyden parissa, nykyinen intohimo tunnekehotyöskentelyn, mielenterveyden ja sielunmatkan yhteyksien syväosaaminen, kahden aikuisen lapsen äiti (intohimot: luonto, Healing Art, kirjoittaminen, vloggaaminen ja tärinä) www.juliakuu.com

PAIKKA: Harjuntie 111, 49270 Pyhtään kirkonkylä, Patruunantalo ja Stockfors Village
(tunnin ajomatkan päässä Helsingistä)

AIKA: Helatorstai 09.05.2024 klo 11 – lauantai 11.05.2024 klo 17

HINTA: 380 €. Sisältää alv. Hinta sisältää ohjelman, majoitukset, täysihoitoruokailut sekä saunan ja paljun upeassa Stockfors Villagen kartanossa.

Ryhmäkoko: Max. 12 kanssakulkuria + Julia ja Ville

Ilmoittautumiset ja tarkempi ohjelmasisältö : Julia juliakuuart@gmail.com 050 3634169

 


PALAUTTEITA EDELLISILTÄ RETRIITEILTÄ

“Musta tuntuu, että olin odottanut tätä retriittiä koko elämäni.”

“En oikein osaa edes pukea sanoiksi sitä hyvää, mitä sain. Kaiken kaikkiaan vaan edelleen tunne, että viikonloppuna tapahtui ”ihmeellisiä asioita”. Kehossa aukesi paljon, ja hyväksyvä, rakastava energia, joka oli läsnä koko viikonlopun, tuli jotenkin läsnäolevammaksi arkeen.”

“Olen hyvin kiitollinen Villelle ja Julialle kuin myös jokaiselle ryhmäläiselle. Muistan vkl kuin taivas olisi laskeutunut keskellemme. Kokemus antaa uskallusta uskoa ihmisyyteen ja jumalallisuuteen yhdessä.”

“Olen retriitin jälkeen nauranut enemmän kuin aikoihin. Kiitos naurun palauttamisesta! Nytkin hymyilyttää.”

“Kiitos. Tuntuu todella uudestisyntyneeltä. Prosessi itsessäni varmasti jatkuu, enkä pelkää sitäkään, että tulee taas eteen vaikeita tunteita ja kiviröykkiäitä rinnan päälle. Osaan jo vähän murentaa niitä muuttaen niitä kullaksi ja tiedän, milloin voisi olla hyvä pyytää siihen apua, jos ne eivät vaan meinaa murentua. Suuri rakkaus ja kiitollisuus sydämessäni, kiitos <3”

“Sain retriitiltä niin paljon, etten osaa edes sanoin kuvata. Ihanat ohjaajat ja muut ryhmäläiset, turvallinen ja avoin ilmapiiri, kohdatuksi tuleminen.. Se tunne että kelpaan tällaisena kuin olen ja että olen ryhmän tasavertainen jäsen. Alkutaipaleella oleva henkinen matkani sai ison sysäyksen ja jäi todellinen nälkä oppia ja tutkia lisää.”

“Mie olen osallistunut todella monenlaisille retriiteille/henkisille matkoille, mutta en ole kokenut aiemmin tämän tyyppistä retriittiä, missä energioiden värähtelytaso olisi näin korkealla. Mie olen hyvin henkinen ja myös aika traumatisoitunut, elämän polkuni ei ole ollut helppo. Minun on vaikea itkeä ja kohdata tunteita kehossani. Viikonlopun aikana sain itkettyä ja pystyin kohtamaan pahaa oloa kehossani sekä päästämään siitä irti ja aika monesta muustakin asiasta.”

“Ootte Villen kanssa ihan täydellinen kaksikko pitämään retriittejä, ihmiset saa teistä sitä parasta tietoisuutta irti. Täydensitte niin hienosti toisianne. Oon ihan häkeltynyt vieläkin kaikesta infosta, mitä tuli.”

“Toi retriitti oli mun pelastus, jota olen odottanut… Rakastuin taas itseeni ja tähän elämään.”

“Minut kohdattiin lempeästi ja hyväksyvästi. Suurella rakkaudella. Tuntui, että minut nähtiin niin, että oli turvallista katsoa myös omaan pimeyteen hyväksyvästi ja sen avulla löytää itsestä valo ja rakkaus.”

“Retriitillä vallitsi koko ajan käsittämättömän ihana energia, joka mahdollisti sen, että sai olla juuri minä. Vaikka usein onkin vaikea avautua uudessa ryhmässä siitä huolimatta, että olen sosiaalinenkin. Keholliset harjoitukset (erityisesti kylmäaltistusmeditaatio) olivat huikeita!”

“Olin tosi positiivisesti yllättynyt kaikesta! Erityisesti siitä, miten huolella ja ajatuksella runko ja ohjelma oli rakennettu, tuli tunne että tämä on viimeisen päälle meitä ajatellen mietitty niin valmiiksi ja monipuoliseksi kuin nyt voi olla. Tykkäsin tosi paljon monipuolisuudesta, ja kehollisuudesta, niitä voisin alleviivata loputtomiin. Ja teidän aitoudesta, läsnäolosta ja siitä kuinka kaikesta henki ja hehkui se että teette tätä sydämellänne puhtaalla intentiolla sydän auki rakkaudessa.”

“Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni vieraassa porukassa tunsin todella tulleeni kohdatuksi tasavertaisena ihmisenä. Sain turvatilaa olla minä.”

“Teillä molemmilla on luontainen taito & kyky ja tietynlainen vaatimattomuus & nöyryys elämän edessä. Juuri niitä kykyjä, mitä ihmisen aito kohtaaminen vaatii. Sen tähden te olettekin palvelutehtävässänne. Sen ansioista sain olla juuri niin kuin olin ja ymmärsitte/ hyväksyitte ihmisille sen tilan mitä kukanenkin tarvitsi siinä hetkessä.”

“En olisi uskonut antautuvani niin täysin tanssiin, lauluun, huutoon. Kylmävesimeditaatio oli huippukokemus.”

“Kiitos Julia ja Ville! Olette huikeita ihmisiä. Kohtaamisellamme oli minulle äärettömän suuri vaikutus.”

VÄHÄN MAISTIAISIA OHJELMASTA:


Julia ohjaa mm. Let The Love Flow - tunnelukkoja ja energiahoitokykyä avaavan liikemeditaation sekä tärinää, vapaata liikettä ja tanssia.


Julian sanoin:
”Let The Love Flow -harjoitus on yhdistelmä erittäin voimakkaita, mutta lempeitä liikkeitä, joilla poistetaan kehosta tukoksia ja avataan energiakanavia. Se pohjautuu osin Oshana Energy Work -liikemeditaatioon, joka räjäytti pääenergiakeskukseni auki vuonna 2006. Useimmilla harjoitus vähintäänkin vahvistaa kehon luontaista itseparanemismekanismia ja käsien energiahoitokykyä huomattavasti sekä tuo kehoon rennon ja virtaavan olon.
 

Ohjaan myös vapaata liikettä ja tanssia, jotka ovat erinomainen tapa luoda vahvempi yhteys sydämen ääneen sekä poistaa stressiä kehosta ja eheyttää olemustamme hyvin kokonaisvaltaisesti. Tanssi on nopein ja helpoin antautumisharjoitus, jonka tiedän.”


Ville ohjaa retriitillä mm. kylmävesimeditaatiota ja tekee hyväksyntää eheyttävää valokuvaa (josta saa kuvan itselleen omaksi).


Villen sanoin:
”Avantomeditaatio on mun suosikkiharrastuksia ja olen myös ohjannut sitä pari vuotta kotikaupungissani Porvoossa. Mä itse olen yleensä noin 3-10 minuuttia kerralla, mutta aloittelijoille suosittelen kuuntelemaan omaa kehoaan. Yksi hyvä keino on se, ettei ensimmäisellä kerralla ole vedessä kaulaa myöten, vaan esim. vain polvia myöten.


Eheyttävä valokuvaaminen on käytännössä ollut mun päätyö jo viimeisen parinkymmenen vuoden ajan. Mä tosin tajusin sen kunnolla vasta 15 vuotta sitten, kun mun äiti vei mut tapaamaan Niina-Matilda -nimistä näkijää, joka sanoi mulle: ’Ville sähän teet oikeasti hoitotyötä. Pinnallisella tasolla sä kuvaat rokkareita, mutta todellisuudessa sä hoidat niitä.’”

Ryhmäkuva leveä Henkinen kulkuri ja sydämen kompassi retriitti 07_2023 ABC02994-12.jpg

Ryhmäkuva heinäkuun 2023 Henkinen kulkuri ja sydämen kompassi -retriitiltä.

bottom of page