top of page

naiseus ja parisuhde

Naisten viikonloppu Stockfors Villagessa 22.-24.11.2024

Overjoyed happy woman enjoying the green beautiful nature woods forest around her - concep

Naisten lempeän voimallinen viikonloppu, jossa katsomme yhdessä omaa naiseuttamme, seksuaalisuuttamme ja parisuhdeasioitamme. Parannamme lempeän hyväksymisen turvatilassa sekä lapsuutemme isä- ja äitisuhteissa syntyneitä tunnelukkojamme että muita naiseuteen, seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyviä haavojamme.
Otamme yhdessä aimo harppauksen kasvussamme aikuiseksi aidoksi naiseksi.

Käymme läpi mm. parisuhteiden yleisiä dynamiikoita, dynamiikkojen ajautumista kohti konflikteja ja toimintamalleja, jotka ohjaavat näihin sekä tapoja toimia toisin jo ennen ääripäihin ajautumista. Vääristyneiden toimintamallien ja ongelmatilanteiden purkamista. Yleisiä parisuhdepelejä ja erilaisten roolien kuten marttyyrin, uhriuden, sisäisen narsistin (joka meistä kaikista löytyy), mustan lampaan ja syyllisen, erilaisia rajattomuuksien ja suojakuorien muotoja muotoja. Jokainen peittää, piilottaa ja salaa jotain itsessään sekä itseltään että muilta. Sekä kauniita että rumia puoliaan. Niitä kutsutaan mustiksi ja valkoisiksi varjoiksemme. Eli tarkastelemme sisäisten haavoittuneiden lasten näkymistä monin tavoin parisuhteissa, parannamme niitä sekä teemme yhdessä siirtymää aikuiseen tapaan olla vuorovaikutuksessa sekä kantaa itse omia sisäisiä prosessejaan ja tunteitaan.

 

Oivallamme jokainen itsekseen sekä yhteisestä aarrearkusta ammentaen:

- Millaisia haavoja minulla vielä on naiseuteen, seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyen?

- Miten ja millaisilla toimintamalleilla suojaan noita haavojani?

- Minkä tarpeen haava tuo esiin ja miten voin hoitaa haavaani?
- Mitä todellisia tarpeita minulla on ja mitä unelmia?
- Mitä hoivaa ja huolenpitoa kehoni ja mieleni tarvitsee,

jotta minun on hyvä olla itsessäni  ja hyvä olla toisen kanssa?

- Miten voin päästä tarpeideni, toiveideni ja unelmieni toteutumiseen?

- Mitkä ovat ensimmäiset askeleeni tässä hetkessä ja seuraavan kuukauden aikana?

Olemme kaikki yhdenvertaisesti jakamassa, jokainen itsensä ääressä ja samalla yhteisellä matkalla yhteisessä turvassa.
Jokainen oman näköisenään ja osallistuen juuri sen verran ja sillä tavalla, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

 

Pienryhmä max. 12 naista
Hinta 380 € täysihoitomajoituksella upeassa kauniissa kartanomiljöössä saunoineen ja paljuineen.

Ilmoittautuminen: Julia  juliakuuart@gmail.com , 050 3634169

 

Retriitti sisältää sekä kehollisia ja meditatiivisia harjoituksia että keskustelua. Kehollisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin kuuluu mm. tietoista hengitystä, kehorentoutusta, draaman kautta tunnelukkojen purkamista, tanssia, kylmävesimeditaatiota, mielikuvamatkoja, liikeharjoituksia ja tanssia (jotka mm. avaavat kehon tunnetukkeumia),
kaunis Aikuisen aidon naisen -seremonia sekä eheyttävää maalaamista.
Kaikki harjoitteet sisältävät ohjausta ja yhteistä keskustelua ja jaettuja oivalluksia.

 

Kyseessä on lempeän voimallinen viikonloppu, jonka ohjelmaan osallistut juuri sillä tavalla kuin tahdot. Voit pitää halutessasi taukoja ja ottaa omaa aikaa tai osallistua jokaiseen osioon. Saat ilmaista tunteitasi ja olla juuri siinä olotilassa, jossa kulloinkin olet. Retriitillä luomme yhdessä hyväksymisen ja rakkauden turvallisen ilmapiirin. Sen avulla ihmisen on mahdollista olla tavanomaista vahvemmin auki moninaisille olotiloilleen. Turvatilassa on mahdollista nähdä itsensä selvemmin sekä oivaltaa ja eheytyä syvemmin. Voit olla juuri niin paljas kuin sinua kulloinkin kutsuu. Voit vähän kurkistaa haavojasi, tarpeitasi ja unelmiasi. Tai voit sukeltaa syvälle ydinkipujesi äärelle, jos niin haluat. Sinä kuuntelet rauhassa omaa sisintäsi ja sydäntäsi ja toimit juuri siten kuin sinusta hyvältä minäkin hetkenä tuntuu. Minä olen tukenasi viikonlopun matkallasi. 

10 hengen pienryhmässä toisten ihmisten tarinat, oivallukset sekä kokemat parantumiset tukevat toinen toisiaan, mikä nopeuttaa ja voimistaa yksilöprosessia.

Kysy rohkeasti lisää ja lähetän sinulle tarkempia lisätietoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Sydämellä, Julia

Stockfors Village.jpg
bottom of page