top of page
Pink Flowers Blossom

hyvinvointivalmennus

yksilöille, pareille ja ryhmille

- Yhteys itseen - Yhteys muihin - Yhteys elämään -
Lämpimässä turvatilassa syvien ja kirkkaiden oivallusten keskellä

Olen erikoistunut hyvinvointia lisäävään tunne- ja kehotyöskentelyyn sekä ihmissuhde- ja työhyvinvointiasioihin. Ihminen on kokonaisuus ja tukkeumat kehossa sekä tunteissa heijastuvat aina kaikkiin puoliimme. Mieli ei ole selkeä, keskittymiskyky haparoi, tulee stressiä, tunteet heilahtelevat, ahdistaa tai toisten ihmisten kanssa tulee ongelmia. On vaikeaa nähdä asioiden kokonaiskuvaa ja syy- ja seuraussuhteita.

Yksilövalmennuksissa kehorentoutuksen jälkeen aloitetamme aina sinun omasta tarpeestasi. Miltä sinusta nyt tuntuu? Mikä asia mietityttää? Mihin tunnet tarvitsevasi apua?

 

Parivalmennuksissa rentoudumme aluksi ja luomme yhteisen hyväksymisen turvatilan. Sen jälkeen on mahdollista avata sydämet ja keskustella teille ajankohtaisesta asiasta, johon tarvitsette tukea.

Ryhmävalmennuksissa voin alustaa etukäteen sovitusta aiheesta ja sen jälkeen erilaisin yksinkertaisin menetelmin löydämme yhdessä oivalluksia tilanteeseen. Tai lähdemme suoraan täysin teidän tämän hetken tarpeistanne. 

Mielestäni tärkeintä on löytää ensin rentous omassa kehossa olemiseen. Sen jälkeen terveet rajansa ja oma voimansa. Silloin on mahdollista saada syvä ja selkeä yhteys itseensä, elinvoimaansa ja sisäiseen tietoonsa (mahdollistaa uudet oivallukset).
Ei tulla riippuvaiseksi jostakin ulkopuolisesta, vaan ymmärtää, että jokainen on itsensä paras asiantuntija ja alkaa vapautua riippuvuuksista.

Siitä syntyy tasapaino, josta voi alkaa hyvinvointi. Oman hyvinvoinnin kanssa voimme alkaa yhdessä katsoa, miten luoda hyvinvointia oman ryhmämme tai yhteisömme sisälle. Luoda terveen yhteisvastuullisen huolenpidon kulttuuria, jossa syntyy uusia innovaatioita millä tahansa alalla.

Pyrin tukemaan hyväksyvän turvatilan luomisessa sekä käyttää ja antaa selkeitä helppoja työkaluja, joilla ihmisyyden asioitasi voidaan yhdessä katsoa tarkemmin.

Hyvinvointivalmennus lähinä tai etänä
128 € / 1,5 h


Lähitapaamiset Pyhtään Keidas -hyvinvointikeskuksella
tai sovittaessa matkakorvauksella myös muualla

Wellness Mentoring for one (also in English)

SINUN TARPEIDESI MUKAINEN KOKONAISVALTAINEN VALMENNUS
 

Voit varata ajan hyvinvointivalmennukseen alla olevalla lomakkeella, sähköpostise (juliakuuart@gmail.com) tai wa-viestillä (+358 50 3634169) tai lähivalmennuksen myös ajanvaraussivulta: Timma/Pyhtään Keidas

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana tai tapaamme Pyhtään Keidas -hyvinvointikeskuksella (Motellikuja 2, 49220 Siltakylä).

Varaa aikasi hyvinvointivalmennukseen

Kiitos viestistäsi!

Onko sinulla ahdistusta ja ajatukset välillä solmussa tai ihmissuhteissa takkua? Työ maistuu puulta, on organisoitu ei-ihmiskeskeisesti tai sitä vain on liian paljon. Mietit, miten saisi takaisin työnilon tähän tehtävään tai mikä todella on elämäntehtäväsi? Onko vanhemmuutesi täynnä tai suorittamista ja katoatko sen alle? Tai esimerkiksi työsi aiheuttamaa välinpitämättömyyttä, kun et vain jaksa ja pysty? Vanhemmuus on upea lahja, joka opettaa meille esimerkiksi rakkautta. Mutta se myös tuo kipukohtamme pintaan.
 

Koetko uupumusta? Onko arkesi tai työsi liian kiireistä ja kuka sen suunnittelee sellaiseksi? 
Millainen olisi ihanne-elämäsi? Entä ihannearkesi ihan juuri niissä olemassaolevissa puitteissasi, jotka sinulla nyt on? Mitä haluat tuntea? Miltä haluat elämän maistuvan? Mikä tuottaa sinulle nautintoa?

Mikä tahansa elämänalueemme tuntuu sitä vaativammalta, mitä enemmän sen keskellä kadotamme todellisen itsemme.

Kirkastuuko tietoisuutesi välillä sellaista vauhtia, ettei mielesi ja kehosi tahdo pysyä mukana? Tarvitsetko vahvistusta ja selkeytystä omalle tarinaminällesi ja sielun viesteillesi? Mikä osa sinua on kuolemassa, mikä nousemassa esiin puhtaampana ja aidompana? Miten rakentaa uusia toimivampia minuuden vaatteita vanhojen minuuksien hajottua? Ihmisten maailmassa tarvitsemme sisällemme selkeitä kauniita valkokultaisen keskitien rakenteita, joiden avulla saattaa rakastavan tietoisuuden tieto eläviksi teoiksi ja aikaansaavaksi toiminnaksi.

 

Meitä on opetettu enemmänkin väistämään tunteitamme ja painamaan niitä alas kuin tuntemaan ne. Ahdistus syntyy siitä, ettemme tunne tunteitamme luonnollisen virtaavasti. Samalla emme kuule niiden tärkeitä viestejä, jotka avaavat vastauksia juuri tähän tilanteeseen. Arjen keskellä kadottaa helposti näkökyvyn sille, mitä tärkeää juuri tässä tapahtumassa on. Mitä se kertoo.

Yhteiseen syvään ymmärrykseen tarvitaan usein yhteinen kieli. Helpointa on käyttää tavallisia ihmisten sanoja, mutta joskus ihminen on oman kiinnostuksensa tai kokemuksen kautta sukeltanut syvälle esimerkiksi henkisyyden tai mielenterveyden sanastoon ja siten niiden avulla puhuminen on hänelle helpompaa. Kun mennään vahvaan turvatilaan, on tärkeää, että ihminen saa puhua juuri niillä sanoilla, jotka kokee syvimmin omikseen sillä hetkellä.
Puhunkin ihmisyyden kielen lisäksi muun muassa psykologian, psykiatrian, henkisyyden, ykseystietoisuuden, New Agen, buddhalaisuuden, kristinuskon, esoterian, filosofian ja useamman tieteen alan kieliä (mm. kasvatustiede, sosiologia jne.). Pyrin löytämään kanssasi yhteisen kielen, jolla tulet kuulluksi ja ymmärretyksi, jotta voit peilata kanssani asioitasi ja olotilojasi sekä turvallisessa hyväksyvässä tilassa saada kirkkaita ja syvälle meneviä oivalluksia.

Suosittelen valmennuspäivänä ja sitä seuraavana päivänä ottamaan tavanomaista rauhallisemmin, välttämään fyysisesti rankkoja tai henkisesti stressaavia tilanteita ja asioita (ei muuta liikuntaa kuin kevyt ulkoilu tai venyttely), juomaan paljon vettä ja syömään intuitiivisesti sitä, mitä mieli ja keho tuntuvat pyytävän. Näin annat kehon ja psyykeesi rauhan tehdä työtään ja vahvistua. Se auttaa myös sinua saamaan valmennuksen antaman rennomman ja selkeämmän olotilan yhä syventyä ja sinua saamaan oivalluksesi lempeydellä parhaiten vastaan. Näin ne juurtuvat parhaiten kehoosi toiminnan tasolle asti.

bottom of page