JULIA KUU

LUE LISÄÄ

YHTEYS

pysy rakkaudessa,

saa ilouutisia

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • SoundCloud Social Icon

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com

RAKKAUDEN KANAVA

Voimaannuttava keskusteluohjelma, videotaidetta, leffoja ja dokumentteja

Rakkauden Kanavan on kahden keski-ikäisen villinaisen intohimoisesta ja rakkaudellisesta suhteesta elämään, itseensä ja koko maailmaan syntynyt uusi tuotantoyhtiö.

Taiteilijat Teija Marjamaa ja Julia Kuu näkevät kauneutta, iloa ja rakkautta kaikkialla. He ovat kasvaneet aidoiksi itsekseen, elämää nautinnolla ja suurella sydämellä ahmiviksi keittiöpsykologeiksi ja olohuonefilosofeiksi isojen kasvukipujen kautta.

Rakkauden Kanavan keskusteluohjelma on mielestään hemmetin henkevien sielunsiskojen voimaannuttava juttukerho elämän kauniista ja kivuliaista metsäpoluista ja moottoriteistä, kukkaniityistä ja mutaojista, mutkista ja leveistä pitkistä suorista, yllättävistä opastajista ja ‘pakollinen pysäyttäminen’ -merkeistä, näköalapaikoista ja pimeyden tunneleista, välietapeista ja voittopokaaleista.

 

Kaikesta siitä, mitä elämä on ja miten kaiken sen voi ottaa kiitollisuudella vastaan. Luvassa värikkäitä tunteita ja tunnelmia naurunpurskahduksista onnenkyyneliin ja raivonpuuskiin.

Hanki Sinäkin elämä, tervetuloa seuraamme!
Ehdota meille myös aiheita. Voit myös tulla mukaan sohvalle keskustelemaan kanssamme. Sukupuoli-, rotu-, uskonto- ja isänmaavapaa areena käytettävissänne. Universumi on kotimme ja rakkaus on totuutemme.

 

Teemme myös tilauksesta arvomaailmaamme sopivia musiikkivideoita, mainoksia, dokumentteja ja muuta videotuotantoa.

Rakkauden Kanava toimii osana monialaista Julia Kuu -yritystä.
Teija: kuvaus, videoleikkaus ja sisällöntuotanto (Teijan oma YouTube-kanava: Teija Marjamaa)
Julia: sisällöntuotanto, markkinointi, äänileikkaus ja tuotantokoordinointi

We don’t have any products to show here right now.