top of page

RAKKAUDEN KANAVA

Dokumentteja, videotaidetta, leffoja ja voimaannuttava keskusteluohjelma

Uutta tuotantoa tulossa:
´Pyhiinvaellus Bosnian pyramideille´
-dokumentti.

Seuraa meitä Facessa,
niin pysyt parhaiten mukana kuvauksissa: 

FB: Rakkauden Kanava


Pian lisää tietoa myös nettisivuillamme.

PYHIINVAELLUS
BOSNIAN PYRAMIDEILLE

Teija ja Julia.jpg

Sen lisäksi, että julkaisen omia videoitani YouTubessa kanavallani: Julia Kuu  , teen myös erilaisia videoita valokuva-videotaiteilija Teija Marjamaan kanssa Rakkauden Kanava -yhdistyksemme kautta.

Se kasvaa, mitä ruokit. Pyrimme ohjelmillamme purkamaan muureja ihmisen sisältä, ihmisten väliltä ja ruokkimaan sydänyhteyttä itseen, toisiin ja luontoon. Kasvattamaan rakkautta, myötätuntoa ja hyväksyntää. Kertomaan omaa tarinaamme ja toisten tarinoita, sillä samaistumalla toisiin avautuu usein jotain itsestäkin. Keskusteluohjelmien ja videotaiteen lisäksi teemme holistisia dokumentteja, joissa otetaan huomioon niin ihmisen kaikki kolme olemuspuolta keho, mieli ja sielu kuin universaali yhteytemme luontoon, toisiimme ja koko maailmankaikkeuteen hyvin moniulotteisella tavalla.

Meille on tärkeää aitous, luottamus, tasavertaisuus ja rakkaus niin ihmisten kesken tuotannossamme että videoiden tekemisessä ja leikatussa lopputuloksessa. Käsikirjoitamme osan tuotannostamme, mutta uskomme Prosessiin. Olemme oppineet, että antamalla paljon tilaa asioiden tapahtua, voi tapahtua paljon hienompia asioita kuin olisimme osanneet suunnitella. Lopputulosta emme siis ennakoi ja päätä etukäteen, vaan annamme elämän kuljettaa ja ohjata meitä. Siinähän se elämän ja tekemisen suurin hauskuus onkin! Siis yhteistyön lisäksi, yhdessä tekeminen vaan on yksinkertaisesti kivaa!

Haluamme taiteemme kautta jakaa iloa ja voimaantumista muillekin.
Rakkaus on ehtymätön lähde, nautitaan elämän virrasta ja tehdään matkaa yhdessä!

Tervetuloa kanavalle!
YouTube: Rakkauden Kanava

Rakkaudella,
Teija Marjamaa ja Julia Kuu

We don’t have any products to show here right now.

bottom of page