top of page

PYHÄ SEKSUAALIVOIMA JA TURVAN ANKKURI

- NAISTEN SYVÄPARANTAVA RETRIITTI STOCKFORS VILLAGESSA 27.-29.10.2023

esittely

Sydämellisesti tervetuloa lepäämään hyväksyvässä läsnäolossa sekä avaamaan ja syvemmin haltuunottamaan

tärkeää turvan tunnetta ja elävää, virtaavaa, nautinnollista luomisvoimaamme.

Turvallisuuden tunne kehossa ja mielessä on avain hyvinvoivaan, toimivaan ja täyttymystä tuottavaan arkeen. Selviytymistilassa, turvattomuudessa ja arvottomuudessa, eläminen päinvastoin aiheuttaa muun muassa stressiä, moninaisia mielen ja kehon oireita, hermoston ylikuormittumista, terveiden tarpeiden ohittamista, sydämenvastaiseen elämäntyyliin takertumista, alistumista ja vääristynyttä vallankäyttöä, vaikeutta irrottautua menneisyyden ja nykyisyyden kivuliaista kokemuksista sekä ylisuurta huolta tulevasta. Nämä supistavat kykyä nauttia elämästä ja toimia terveesti sydämen kompassiamme kuunnellen.

Kun koemme turvaa, toimimme avonaisin sydämin ja mielin luonnostamme yhdistäen herkän, syvän intuitiomme ja selkeän järkemme ja meistä tulee intohimossa eläviä lempeitä ja omanarvontuntoisia naisia,
joissa asuu suunta ja rauha.

Retriitti sisältää sekä kehollisia ja meditatiivisia harjoituksia että keskustelua.
Kehollisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin kuuluu mm. hengitysmeditaatiota, tanssia, kylmävesimeditaatiota, rumpuhoitoa, mielikuvamatkoja, liikemeditaatioita (jotka mm. avaavat kehon tunnetukkeumia ja energiahoitokykyä), uudelleensyntymäseremonian sekä eheyttävää maalaamista.
Kaikki harjoitteet sisältävät ohjausta ja yhteistä pohdintaa.
Kyseessä on lempeän voimallinen viikonloppu, jonka ohjelmaan osallistut juuri sillä tavalla kuin hyvältä tuntuu.

 

Riikka, Julia, Ninni ja Marjo Patruunan kuistilla.jpg

Retriitillä teemme tunne- ja traumapurkua korkeavärähteisessä tilassa, jolloin on mahdollista lyhyessä ajassa lempeästi vapautua isoistakin tunnekuormista. Korkeavärähteinen tila tarkoittaa kokonaisvaltaista laajaa syvää ja korkeaa tilaa, jossa ihmisen on sydän auki ja hän on samanaikaisesti hyvin juurtunut kehoonsa sekä ylemmille hengen tasoille. Hyväksymisen ja rakkauden ilmapiirin avulla ihminen on tavanomaista vahvemmin auki moninaisille olotiloilleen ja kaikille olemuspuolilleen.
Pienryhmässä (max. 10 + Julia) toisten ihmisten kokemat parantumiset tukevat toinen toisiaan, mikä nopeuttaa ja voimistaa yksilöprosessia.

 

Kuva kesällä 2023 Ville Juurikkalan kanssa järjestämältäni retriitiltä.
Asu vapaa, vaikka tässä ollaankin kaikki mekot päällä!

Ohjaajana ja kanssasiskona: Julia Kuu

- luontaisterapeutti, sosiaalikasvattaja,
valmentaja, healer, näkijä

 

Retriitin hinta: 340 € (ohjauspalkkio 140 €, täysihoitomajoitus

upeassa kartanossa saunoineen ja paljuineen 200 €)

 

Ajankohta: pe 27.10. klo 11 - su 29.10.2023 klo 17

 

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: Julia

juliakuuart@gmail.com 050 3634169

Mikään ei pelota niin paljon kuin oma voimamme

– jokaisen sydämen valinnan kautta voimme siirtyä vääristyneestä alitajuisesta alistumisesta ja vallankäytöstä tietoiseen rakkaudella elämiseen ja tekemiseen
eli luomiseen
- toteutua kokonaisina.

Kuva kesällä 2023 Ville Juurikkalan kanssa järjestämältäni
Henkinen kulkuri ja sydämen kompassi -retriitiltä.
Lupa kuvien käyttöön saatu.

Retriitti järjestetään Stockfors Villagessa Pyhtäällä, paikassa, joka on luotu turvalliseksi
hyvinvointikyläksi ja ihmistensuojelualueeksi.

Tarkoituksena on, että viikonlopun jälkeen retriittikuplasta maailmaan palaa tasavertaisia ja omanarvontuntoisia itsestään ja elämästään nauttivia lempeitä leijonakuningattaria. Oman luojuutensa hyväksyneitä ja vastuunsa siitä ymmärtäviä naisia,
jotka muistavat kaikkien maallisten ja arkisten rooliensa lisäksi olevansa myös jumalattaria.

Stockfors Village.jpg

lisätietoja turvasta ja pyhästä seksuaalivoimasta

Lähes kaikki naiset ovat kohdanneet jonkinlaista seksuaalista häirintää, hyväksikäyttöä sekä väheksyntää. Myös vuosisatoja kestänyt naisten ja naiseuden moninainen alistaminen ja ylikiltiksi opettaminen ovat jättäneet niin alitajuisia kuin tietoisia haavoja kehoomme, mieleemme ja sieluumme. Näiden haavojen parantaminen vahvistaa huomattavasti omaa elinvoimaamme, omanarvontuntoamme, kykyämme kunnioittaa ja rakastaa itseämme ja muita kuin myös kykyämme tuntea tasavertaisuutta sekä ajatella ja toimia terveesti, luovasti, jämäkästi, lempeästi ja selkeästi.
Pyhä seksuaalisuus on valtava elämänvoima ja sen
 haltuunotto voimistaa rakkaudellisia suojelevia terveitä rajojamme, jolloin se voi
turvallisesti ja nautinnollisesti virrata kehossamme ja tekemisissämme.
Tämä rakkaudellinen elämänvoima voimistaa myös luontaista paranemismekanismiamme.
Meistä tulee aidompia, koemme vahvaa ja turvallista yhteyttä itseemme, toisiimme ja maailmaan.

 

Seksuaalisuus on ihmisen tiivistynein ydinenergia, jossa sulautuvat niin keho, mieli, tunteet, sielu kuin myös Great Spirit, suuri tietoisuus eli kaikkeuden äiti. Seksuaalivoiman integroimisprosessissa eli haltuunottamisessa saattaa olla erilaisia vaiheita räjähtävästä kaaottisemmasta avautumisesta (nykylääketieteen terminologialla hypomaanisesta tai maanisesta) talvehtivampaan kotelovaiheeseen (nykylääketieteen mukaan esim. apatia, masennus). Monet eri prosessikohdat saattavat aiheuttaa esimerkiksi ahdistuksen oireita varsinkin, mikäli ei ymmärrä tämän vaiheen tarkoitusta ja keinoja, joilla prosessi eteneminen mahdollistuu virtaavasti, lempeästi ja hallitusti.
Retriitti voimistaa kasvuprosessia ja osallistujien onkin mahdollista liittyä retriitin Whatsapp-vertaisryhmään
sekä saada ilmaiseksi tunti yksilömentorointiani etänä kuukauden sisällä retriitistä.

 

Turvan tunne sekä siitä seuraavat turvalliset hyvinvointia edistävät arjen teot ja mielen uudelleenohjelmointi vapauttavat meidät mm. läsnäoloon, sisäiseen rauhaan, terveeseen elämään, tunteiden vapaaseen virtaukseen, iloa tuottavaan elämänhallintaan ja vastuunottoon itsestä, muista sekä omasta tämänhetkisestä elämäntehtävästä. Kun koemme turvaa, pystymme myös sallia luomisvoimamme ja selväkykyjemme lempeän ja vahvan avautumisen arkisiksi työkaluiksi. Avonaisin sydämin ja mielin toimimme luonnostamme yhdistäen syvän intuitiomme ja selkeän järkemme.
Meistä tulee intohimossa ja sisäisessä rauhassa eläviä omanarvontuntoisia naisia.

Uskon, että meillä kaikilla on toive ja tavoite olla itse onnellisia ja omavoimaisia sekä elää yhdessä tällaisten tietoisten ja ystävällisten ihmisten kanssa.

Kuuntele rauhassa sydäntäsi, kutsuuko sinua lähteä mukaan kanssamme retriittiin yhteiselle jaetulle matkalle ankkuroimaan sisäistä turvaa ja avautumaan omalle pyhälle luomisvoimallesi seksuaalisuudellesi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Rakkaudella,
Julia

palautteita henkinen kulkuri ja sydämen kompassi -retriitiltä, jonka ohjasin yhdessä ville juurikkalan kanssa heinäkuussa 2023:

“Musta tuntuu, että olin odottanut tätä retriittiä koko elämäni.”

“En oikein osaa edes pukea sanoiksi sitä hyvää, mitä sain. Kaiken kaikkiaan vaan edelleen tunne, että viikonloppuna tapahtui ”ihmeellisiä asioita”. Kehossa aukesi paljon, ja hyväksyvä, rakastava energia, joka oli läsnä koko viikonlopun, tuli jotenkin läsnäolevammaksi arkeen.”

“Olen hyvin kiitollinen Villelle ja Julialle kuin myös jokaiselle ryhmäläiselle. Muistan vkl kuin taivas olisi laskeutunut keskellemme. Kokemus antaa uskallusta uskoa ihmisyyteen ja jumalallisuuteen yhdessä.”

“Olen retriitin jälkeen nauranut enemmän kuin aikoihin. Kiitos naurun palauttamisesta <3 Nytkin hymyilyttää :-)”

“Kiitos. Tuntuu todella uudestisyntyneeltä. Prosessi itsessäni varmasti jatkuu, enkä pelkää sitäkään, että tulee taas eteen vaikeita tunteita ja kiviröykkiäitä rinnan päälle. Osaan jo vähän murentaa niitä muuttaen niitä kullaksi ja tiedän, milloin voisi olla hyvä pyytää siihen apua, jos ne eivät vaan meinaa murentua. Suuri rakkaus ja kiitollisuus sydämessäni, kiitos <3”

“Sain retriitiltä niin paljon, etten osaa edes sanoin kuvata. Ihanat ohjaajat ja muut ryhmäläiset, turvallinen ja avoin ilmapiiri, kohdatuksi tuleminen.. Se tunne että kelpaan tällaisena kuin olen ja että olen ryhmän tasavertainen jäsen. Alkutaipaleella oleva henkinen matkani sai ison sysäyksen ja jäi todellinen nälkä oppia ja tutkia lisää.”

“Mie olen osallistunut todella monenlaisille retriiteille/henkisille matkoille, mutta en ole kokenut aiemmin tämän tyyppistä retriittiä, missä energioiden värähtelytaso olisi näin korkealla. Mie olen hyvin henkinen ja myös aika traumatisoitunut, elämän polkuni ei ole ollut helppo. Minun on vaikea itkeä ja kohdata tunteita kehossani. Viikonlopun aikana sain itkettyä ja pystyin kohtamaan pahaa oloa kehossani sekä päästämään siitä irti ja aika monesta muustakin asiasta.”

“Tuntuu vieläkin vähän vaikealta viikko retriitistä eritellä kaikkea. Herkistyn edelleen siitä hetkestä, kun itsessäni lähti virtaus. Uskon, että se oli juuri se kohta, missä pääsin kohtaamaan kivun minkä takana oli rakkaus.
Kylmävesimeditaatio varmasti alusti kaiken sen jollain tavalla. Mitä siinä kylmässä sitten tapahtui, en ihan tiedä. Eikä ole tarpeenkaan. Lämmön palaaminen kehoon buuustasi prosessin käyntiin.
Vaikka mieli haroi vastaan aika vahvasti, niin Julian lempeän ja turvallisen kosketuksen (ja mitä kaikkea siinä olikaan) avulla pystyin antautumaan mielen toiselle puolen.
Se, että perjantain aikana oli jo luotu turvallinen tila pikkuhiljaa, oli hyvin oleellista. En varmasti olisi vielä perjantaina antautunut tuntemukselle.
Kokemus oli valtavan suuri ja uskon, että se edistää jatkossa kykyäni päästä ahdistuksesta nopeammin. Osaan kyllä hyväksyä ja istua ahdistuksen kanssa ja sietää sitä hyvinkin mutta onhan se nyt aika hemmetin ihanaa osata päästää siitä irtikin ja antaa tunteiden virran tuoda kevyemmät tunteet käsillle.
Kun näin itseni uudessa valossa, oli helpompaa nähdä taas muutkin. Tuntuu, että sain sekä rakkauden itseeni että mieheen että ihan kaikkeen ja kaikkiin ympärilläni takaisin. Eli ihan pikkujuttu vaan. 😂😂🙏❤️❤️❤️❤️
Kun näin itseni uudessa valossa, oli helpompaa nähdä taas muutkin. Tuntuu, että sain sekä rakkauden itseeni että mieheen että ihan kaikkeen ja kaikkiin ympärilläni takaisin. Eli ihan pikkujuttu vaan :-D “

“Minut kohdattiin lempeästi ja hyväksyvästi. Suurella rakkaudella. Tuntui, että minut nähtiin niin, että oli turvallista katsoa myös omaan pimeyteen hyväksyvästi ja sen avulla löytää itsestä valo ja rakkaus.”

“Retriitillä vallitsi koko ajan käsittämättömän ihana energia, joka mahdollisti sen, että sai olla juuri minä. Vaikka usein onkin vaikea avautua uudessa ryhmässä siitä huolimatta, että olen sosiaalinenkin. Keholliset harjoitukset (erityisesti kylmäaltistusmeditaatio) olivat huikeita <3 !”

“Olin tosi positiivisesti yllättynyt kaikesta! Erityisesti siitä, miten huolella ja ajatuksella runko ja ohjelma oli rakennettu, tuli tunne että tämä on viimeisen päälle meitä ajatellen mietitty niin valmiiksi ja monipuoliseksi kuin nyt voi olla. Tykkäsin tosi paljon monipuolisuudesta, ja kehollisuudesta, niitä voisin alleviivata loputtomiin. Ja teidän aitoudesta, läsnäolosta ja siitä kuinka kaikesta henki ja hehkui se että teette tätä sydämellänne puhtaalla intentiolla sydän auki rakkaudessa.”

“Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni vieraassa porukassa tunsin todella tulleeni kohdatuksi tasavertaisena ihmisenä. Sain turvatilaa olla minä.”

“Teillä molemmilla on luontainen taito & kyky ja tietynlainen vaatimattomuus & nöyryys elämän edessä. Juuri niitä kykyjä, mitä ihmisen aito kohtaaminen vaatii. Sen tähden te olettekin palvelutehtävässänne. Sen ansioista sain olla juuri niin kuin olin ja ymmärsitte/ hyväksyitte ihmisille sen tilan mitä kukanenkin tarvitsi siinä hetkessä.”

“En olisi uskonut antautuvani niin täysin tanssiin, lauluun, huutoon :-) Kylmävesimeditaatio oli huippukokemus.”

“Kiitos Julia ja Ville <3 Olette huikeita ihmisiä. Kohtaamisellamme oli minulle äärettömän suuri vaikutus.”
“Palaan edelleen usein tuohon menneeseen viikonloppuun, kun tuntuu, että ”käsistä lipeää” se voima ja luottamus, joka viikonloppuna ilmeni, niin pystyn palaamaan siihen tunteeseen ja tietoon, että ympärillä on suuri rakkaus.”

“Vähänpä tiesin rennosta olosta, mutta sain kaikkea muuta sellaista, jonka avulla pääsin itsessäni tasapainoiseen tilaan. Surun ja vihan kanavoinnin kautta takaisin itseen syvälle itseluottamukseen ja kokonaisuuden, ykseyden ja rakkauden lähteelle. Yksin, mutta kuitenkin yhdessä. Yhteinen matka (ryhmävoima - ei ryhmäpaine!) loi turvallisen tilan itselle kokea isoja prosesseja itsessään. En olisi itsekseni pystynyt kanavoimaan niin voimakkaita tunteita ulos, perusluonteeni on kuitenkin harmoniaan/tasapainoon ja iloon pyrkivä. Retriitissä tuntui kuin olisin tullut takaisin itseeni. Syvä ykseyden kokemus sisällä vahvistui - olla osa jumaluutta ja rakkautta muiden kanssa yhdessä, ei erillisenä, vaan samasta lähteestä - erilaiset mutta täydelliset kokonaisuuden osat <3”

“Julia ja Ville loivat ryhmän keskelle syvän luottamuksen tunteen, jossa oli helppoa olla aito, vilpitön, rehellinen osa itseä. Ei ollut tarvetta piilotella itsestään mitään, tai jättää kertomatta mitään. Sai olla sellainen kuin on. Herkästi tunteva ja kokeva itkevä feminiininen energia, jota maskuliinisessa maailmassa olen joutunut piilottamaan.”


 

bottom of page