top of page

tunnesielu

- yhteys itseen - yhteys muihin - yhteys elämään- 

Minä tiedän, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään


- haluan tukea sinua syvään yhteyteen tunteidesi sekä
sydämen kompassisi eli sisäisen tietosi ja nautintosi lähteen kanssa


 

- valmennus – retriitit – kehohoidot- luennot – työpajat -

Ahdistuksesta aitouteen ja autuuteen

Tyhjyys täyttymys_edited.jpg

TUNTEMISEN VÄLTTELYSTÄ SYVÄÄN JA NAUTINNOLLISEEN KOKEMISEEN

Ahdistus on sydämen avautumiseen ja tietoisuuden laajentumiseen sekä sieluyhteyden syventymiseen liittyvä olotila. Se syntyy tämän prosessin tiedostamattomasta vastustamisesta. Hyväksyminen taasen luo virtaavan turvatilan, jossa on hyvä olla.

 

Kun ymmärrämme paremmin, mitä meille on tapahtumassa ja sallimme sen sekä vapautamme tukahdutettuja tunteitamme ja kuulemme sisäisyytemme viestejä, olomme helpottaa.

 

Ahdistus on kokoonpuristunut möykky erilaisia tunteita. Olemme oppineet välttämään raskaita tunteita kuten häpeää, syyllisyyttä, pelkoa ja vihaa sekä kokemaan ne epämiellyttäviksi. Kaikki tunteet kuitenkin kuuluvat ihmisen täysipainoiseen elämään ja jokaisella tunteella on terve tarkoituksensa.

Autuus on laajentunut, kaikkien tunteiden ja olotilojen hyväksymisestä seuraava luonnollinen läsnäolon tilamme. Hyväksyessä itsemme ja olotilamme olemme samalla myös syvässä yhteydessä aitoon itseemme ja sieluviisauteemme.

 

Retriiteillä, TunneSielu-valmennuksessa ja työpajoissa harjoittelemme tunteiden sallimista, kehollista kokemista, niiden hyväksyvää havainnointia sekä niissä tallentuneina olevien viestien vastaanottamista. Teemme erilaisia tukahdutettuja tunnekertymiä vapauttavia lempeän voimallisia kehollisia ja meditatiivisia harjoituksia. Joskus keho purkaa asioita hyvin näkymättömästi. Joskus se taas haluaa täristä tai itkeä, nauraa ja hyppiä, äännellä tai huutaa, vääntyä tai huohottaa. Kaikille kehotuntemuksille on tilaa tulla ulos turvallisesti ja hyväksyvästi. Tärkeintä on itsensä kuuntelu ja tekeminen juuri omien tuntemusten mukaan.

 

Kehon kautta on mahdollista purkaa lyhyessä ajassa isojakin tunnelukkoja. Haluammehan kasvaa ihmisinä nopeasti ja helposti, kevyesti ja nautinnollisesti. Tunnepurkuharjoituksetkin voivat olla hauskoja, varsinkin yhdessä tehden!

Kun oppii kokemaan euforiaa tunteiden alkemistisesta muuntumisesta kylmistä vaikeammista tunteista lämpimiin miellyttäviin tunteisiin, rakentuu ihmiselle syvä juureva perusturvallisuuden ankkuri. Sen jälkeen ei taivaskaan ole enää kattona kokemisen syvyydelle ja laajuudelle.

YHTEYS AITOON ITSEEN, TARPEISIIN JA SIELUVIISAUTEEN

Paljas yhteyden omaan aitoon itseen on syvän itsensä rakastamisen, elämästä nauttimisen ja sieluviisauden vastaanottamisen edellytys. Antamalla itsemme upota syvälle itsemme äärelle, alamme tunnistamaan tunteidemme lisäksi omia aitoja tarpeitamme. Kun opimme hyväksymään ja ilmaisemaan ne, pystymme myös tyydyttämään niitä. Silloin kaikenlainen riippuvuuskäyttäytyminen alkaa luonnostaan vähentyä, koska sille ei enää ole tarvetta. Näin tapahtuu myös muulle pelkopohjaiselle käyttäytymiselle kuten vallankäytölle toisia kohtaan. Tiedostamaton vallankäyttömme kuten uhriutuminen ja miellyttäminen on iso henkisen pahoinvoinnin lähde.

 

Retriiteillä, TunneSielu-valmennuksissa ja työpajoissa teemme harjoituksia, joissa siirrymme lyhyen hiljentymisen kautta intuitiiviseen tilaan. Tällöin kytkeydymme sisäiseen viisauteemme ja saamme sielumme viestejä. Jokainen ryhmässä on tärkeä. Hyväksyvässä turvatilassa jaetut sanat koskettavat ja syventävät monen muunkin kuin vain puhujan itseymmärrystä. Voi aivan kuin kokea ryhmän ykseyden, jossa sillä, joka sanoo, ei ole niinkään merkitystä kuin sillä, mitä ja miten sanotaan. Mitä syvemmällä sydämen avautumisen tilassa olemme, sitä koskettavampia ja parantavampia sanat ovat.

 

 

TUNNESIELU-TYÖKALUJA ARKIELÄMÄÄN

 

Tarkoitus on, että retriitin, valmennuksen tai työpajan jälkeen sinun on mahdollista luoda itse sisäinen turvatila itsellesi. Sinulla on syventynyt yhteys tunteisiisi ja sieluusi. Pystyt helpommin kohtaamaan vaikeita tunteitasi, muuntamaan niitä ja saamaan itsellesi niiden elinvoimaa, kykyjä ja viestejä.

Aidoksi, itselle alastomaksi, tulemisen kautta luonnollisesta sieluviisauden ja inhimillisen ihmisminän vuorovaikutuksesta tulee osa toimivaa arkea. Jokaisella on oma itselle luontevin tapa hahmottaa sisäistä ja ulkoista maailmaa sekä toimia siinä tarkoituksellisesti. Sydämen kompassi antaa suunnan. Tila, jossa ihminen tietää, kuka on ja mitä on tullut tänne tekemään, on suuren selkeyden ja syvän juurevan intohimon tila.

 

Kasvat kohti täyden hyväksymisen tilaa, jossa tunteet virtaavat jatkuvasti lävitsesi luonnollisesti ja vastustamattomasti. Tiedostat nopeammin sen, jos vastustat. Tiedostat helpommin tunteesi ja pystyt nimeämään niitä. Alan kokea ne ystäviksesi. Kokonaisvaltaisesti ystävystyt itsesi kanssa syvemmin.

Alat kokea kehosi ystäväksesi. Aistimaailmasi syvenee ja laajenee. Yhtä aikaa herkistyt ja voimistut. Tulet elinvoimaisemmaksi. Nautit kehostasi ja sen mahdollistamasta aistillisesta ja moniulotteisesta maailman ja elämän kokemisesta.

 

 

UNELMAT ON TEHTY ELETTÄVIKSI

 

Minulla on unelma: tahdon, että ihmiset rakastavat itseään ja nauttivat elämästä sekä sitä kautta kohtelevat itseään ja muita hyvin. Uskon, että se on tie yhteiseen hyvinvointiin.

 

Minä toivon, että sinulla on hyvä olla ja rakastat itseäsi.

Niin halutessasi voin olla tukenasi kasvumatkallasi.

 

Rakkaudella,
Julia

 

Ihminen

Sielu, joka on tullut kokemaan elämää ja kasvumatkan sekä nauttimaan niistä

TunneSielu-valmentaja

Koulutettu luontaisterapeutti ja sosiaalikasvattaja

 

 

Olen aina oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja juuri oikeassa olotilassa.

bottom of page