top of page
Pink Flowers Blossom

tunnesielu-valmennus

ahdistuksesta aitouteen ja autuuteen

Tukea tunteiden kokemiseen, rennon ja juurevan kehoyhteyden vahvistamiseen, mielen ja elämäntilanteen selkeyttämiseen, sydämen avoimena pitämiseen sekä sieluyhteyden ja -ohjauksen syvään aktivointiin.

TunneSielu-valmennuksessa tuen sinua turvallisessa tilassa olemaan hyväksyvästi läsnä itsellesi ja kokemaan tunteesi kehollisesti.

 

Piilotettujen tunteiden sisältä aukeaa elinvoimaa, kykyjä ja sieluviestejä. Kuuntelemme näitä viestejä, joita tunnekehollasi ja sielullasi on sinulle tähän elämäntilanteeseesi sekä ylipäätään opastukseksi elämääsi.

Ohjaan sinua löytämään itse avoimen yhteyden itseesi, kehoosi, sydämeesi ja sieluusi. Ankkuroimme yhdessä tätä rauhan ja rakkauden kehollista turvatilaa, jotta voit aina halutessasi palata siihen.

 

Ahdistus on kokoonpuristunut tunnemöykky, joka on mahdollista vapauttaa antamalla sydämen olla auki ja olemalla paljas ensin itsellemme. Myöhemmin harjoittelun ja turvan lisääntymisen kautta myös muille. Autuus on laajentunut, kaikki tunteet salliva virtaava tila. Ihmisen luontainen olotila on olla kiinnittyneinä sielumme selkeään ohjaukseen. Sen avulla voimme kokea rauhaa, turvaa, elämän moninaista rikkautta, syvyyttä ja rakkautta ja turvaa samaan aikaan, kun lävitsemme virtaa erilaisia tuntemuksia.

 

Harjoittelun myötä opit yhä paremmin pysymään jatkuvasti tässä luonnollisessa virtaavassa tuntevassa ja levollisessa läsnäolevassa tilassa. Huomaat elämän pieniä ja isoja ihmeitä, joita tapahtuu ympärilläsi. Samalla näet ja kuulet jatkuvaa opastusta sisälläsi ja ulkopuolellasi. Tarkoitus ei ole siis saattaa sinua riippuvaiseksi mistään ulkopuolellasi olevasta, vaan tukea yhteyteen itsesi ja elämänlähteen kanssa. Aktivoida oman sisäinen viisautesi ja voimasi.

TunneSielu-valmennuksen tarve on tavallisesti 1-3 kertaa. Mitä kyllästyneempi tai ahdistuneempi olet nykytilanteeseesi ja toistuviin tunnelukkopohjaisiin ajattelu- ja toimintamalleihisi, sitä valmiimpi luultavasti olet muutokselle.

TunneSielu-valmennus lähinä tai etänä
Keitaan avajaistarjouksena 89 € / 1,5 h
(norm. 128 €/1,5 h)

(lähitapaamiset Pyhtään Keidas -hyvinvointikeskuksella)

Soul & Emotional Healing & Mentoring (also in English)

SINUN TUKENASI
PIMEYDESSÄ JA VALOSSA

 

Voit varata ajan TunneSielu-valmennukseen alla olevalla lomakkeella, sähköpostise (juliakuuart@gmail.com) tai wa-viestillä (+358 50 3634169).

Usein tunnekehosi ja sielusi alkavat hoitaa sinua vahvemmin heti, kun  annat siihen luvan eli tietoisesti päätät ottaa seuraavan askeleen (esimerkiksi varaat ajan), joten ota rauhassa vastaan kasvuprosessin nopeutuminen. Olet turvassa.
Soitan sinulle sovittuna ajankohtana
 tai tapaamme Pyhtään Keidas -hyvinvointikeskuksella (Motellikuja 2, 49220 Siltakylä).

 

Rakkaudella,

Julia

Varaa aikasi TunneSielu-valmennukseen

Kiitos viestistäsi ja
rauhaa ja rakkautta päivääsi!
Lämmöllä ja sydämellä, Julia

Onko sinulla ahdistusta ja ajatukset välillä solmussa tai ihmissuhteissa takkua? Työ maistuu puulta, on organisoitu ei-ihmisystävällisesti tai sitä vain on liian paljon ja mietit, mikä todella on elämäntehtäväsi? Onko vanhemmuutesi täynnä tai suorittamista ja katoatko sen alle? Tai esimerkiksi työsi aiheuttamaa välinpitämättömyyttä, kun et vain jaksa ja pysty? Vanhemmuus on upea lahja, joka opettaa meille pyyteetöntä rakkautta. Mutta se myös tuo kipukohtamme pintaan.

Koetko uupumusta? Onko arkesi liian kiireistä ja kuka sen suunnittelee sellaiseksi? 
Millainen olisi ihanne-elämäsi? Entä ihannearkesi ihan juuri niissä olemassaolevissa puitteissasi, jotka sinulla nyt on? Mitä haluat tuntea? Miltä haluat elämän maistuvan? Mikä tuottaa sinulle nautintoa?

Mikä tahansa elämänalueemme tuntuu sitä vaativammalta, mitä enemmän sen keskellä kadotamme todellisen itsemme.

 

Meitä on opetettu enemmänkin väistämään tunteitamme ja painamaan niitä alas kuin tuntemaan ne. Ahdistus syntyy siitä, ettemme tunne tunteitamme luonnollisen virtaavasti. Samalla emme kuule niiden tärkeitä viestejä. Arjen keskellä kadottaa helposti näkökyvyn sille, miten sielullamme on jokaiselle pienellekin tapahtumalle suurempi tarkoitus.

Suosittelen hoitopäivänä ja muutamana sitä seuraavana päivänä ottamaan tavanomaista rauhallisemmin, välttämään fyysisesti rankkoja tai henkisesti stressaavia tilanteita ja asioita (ei muuta liikuntaa kuin kevyt ulkoilu tai venyttely), juomaan paljon vettä ja syömään intuitiivisesti sitä, mitä mieli ja keho tuntuvat pyytävän. Näin annat kehon ja psyykeesi itseparantumismekanismille rauhan tehdä työtään ja vahvistua. Se auttaa myös sinua saamaan valmennuksen antaman olotilan yhä syventyä ja sinua saamaan oivalluksesi lempeydellä parhaiten vastaan sekä juurruttamaan niitä kehon tasolle asti.

bottom of page