top of page

hinnasto

Tässä lyhyesti tietoa eri hyvinvointipalveluistani ja niiden hinnat.
Pyhtäälle avattiin uusi Pyhtään Keidas -hyvinvointikeskus 22.11.2023 ja jatkossa hoitoni tapahtuvat Keitaan Hoitohuoneella ja lähivalmennukseni Keitaan Työhuoneella.

Kehohoitojen tarkemmat kuvaukset löydät sivulta: Kehohoidot


AVAJAISTARJOUKSENA - 30 % KAIKISTA 22.12.2023 MENNESSÄ OSTETUISTA LAHJAKORTEISTA JA VARATUISTA HOIDOISTA SEKÄ YKSILÖVALMENNUKSISTA!
 

ORIENTAL MASSAGE -INTIALAINEN KOKOVARTALOHIERONTA 89 € / 1,5 h
(norm. 128 €)

Oriental Massage eli intialainen ki-energiahieronta on syvärentouttava ja lempeä, mutta hyvin tehokas hieronta. Se perustuu tuhansia vuosia vanhaan ayuervediseen lääketieteeseen ja siinä koko keho hierotaan luontaisilla öljyillä varpaista päälakeen kehon molemmilta puolilta. Hoidossa on pitkä selän käsittely, jossa puretaan tehokkaasti jännitykset selästä, hartioista ja niskasta.

Lisätietoja kehohoidoista:
Kehohoidot

REFLEKSOLOGIA ELI KOKO KEHON VYÖHYKETERAPIA

89 € / 1,5 h

(norm. 128 €)

Vyöhyketerapia on terveyden hoitamista kehon heijastepisteitä/-alueita käsittelemällä. Koko kehon vyöhyketerapia on tehokas ja kokonaisvaltainen luontaishoitomenetelmä, jolla voidaan kartoittaa ja hoitaa mitä moninaisempia terveyden häiriö- ja epätasapainotiloja. Hoidossa käsitellään tukoksia ja jännityksiä mm. painelemalla ja kitkahieronnalla. Heijastepisteitä löytyy jalkaterän sekä käsien lisäksi joka puolelta vartaloa sekä mm. päästä ja korvista.

Lisätietoja kehohoidoista: Kehohoidot

retriitit

Lempeän voimallisten ja uudistavien viikonloppujen hinnat löytyvät jokaisen retriitin omista tiedoista: Retriitit

HOTSTONES -KOKO VARTALON KUUMAKIVIHIERONTA

96 € / 1,5 h

(norm. 138 €)

Kuumakivihieronta on voimallinen ja lempeä syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin selälle ja vatsalle asetellaan suuret lämpimät kivet ja koko keho hierotaan kuumilla kivillä ja välillä ilman kiviä.
Maagisen rentouttava lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista.  Parantaa koko elimistön yhteistoimintaa, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja energisoi kehoa. Äärimmäisen nautinnollinen ja tehokas kehohoito.

Lisätietoja kehohoidoista: Kehohoidot

TUNNESIELU-VALMENNUS
89€/1,5 H (etä ja lähi)
(NORM. 128 €)

Tukea tunteiden kokemiseen, elämäntilanteen selkeyttämiseen sekä juurevan keho-, tunne-, mieli-, sydän- ja sieluyhteyden vahvistamiseen.
 

TunneSielu-valmennuksessa tuen sinua turvallisessa tilassa kokemaan tunteesi kehollisesti. Ohjaan sinua löytämään tämän turvatilan itsessäsi, jotta voit aina halutessasi palata siihen. Tuen sinua rauhan tilaan hakeutumisessa, olemaan läsnä itsellesi ja näkemään sekä kuulemaan sisäisen viisautesi viestejä.

Lisätietoja: TunneSielu-valmennus

työpajat, seremoniat ja luennot

Hinnasto tulossa myöhemmin. Tiedustelut viestillä tai yhteydenottolomakkeella, kiitos.

bottom of page