luontaisTEN MENETELMIEN

hoitoHUONE colorspa

Kuvassa hoitohuoneeni sekä mm. vyöhyketerapiassa käytettävät puikot, HotStones-kiviä ja tiibetiläiset kellot.

Olen kouluttautunut luontaisterapeutiksi ja vyöhyketerapeutiksi
v. 2008-2010 luontaishoitoalan koulussa Harmonet. Sen lisäksi olen käynyt yksittäisiä kursseja mm. Solaniassa sekä Frantsilassa.
Koulutukseni on syvä perehdytys ihmisen kokonaisvaltaiseen keholliseen, psyykkiseen ja sielullliseen hoitamiseen (sisältää runsaasti anatomiaa ja fysiologiaa, psyko-fyysisten yhteyksien ymmärtämistä jne.). 

Vyöhyketerapian lisäksi teen intialaisesta päähierontaa, intialaista ki-energiahierontaa sekä HotStones-hoitoja (erinomainen mm.  moniin kipu- ja jännitystiloihin). Kaikki hoitoni sisältävät energiahoitamista, sillä se on kyky on minulla luontaisesti avautunut ja tunnistan ihmisen kehon eri energiavirtauksia. Halutessasi käytän hoidossa myös yksilöllisesti valittuja aromaterapeuttisia 100 % eteerisiä öljyjä sekä hoidon lopuksi asetan korvien vyöhykepisteisiin teippikiinnitteiset magneetit hoidon tehoa voimistamaan ja vaikutusta pidentämään. Kaikki hoitoni sisältävät energiahoitoa.

Jokaisessa ihmisessä on sisäänrakennettu luontainen paranemismekanismi. Niin kuin kehomme parantaa itse haavat ja voimme sitä siinä tukea, niin terveyttä ja hyvinvointia voi edistää monella eri luontaisella tavalla. Vaikeiden sairauksien hoito tehdään yhteistyössä lääkärin kanssa.

Tällä hetkellä hoitohuoneeni toimii ateljeenani, enkä ota hoitoasiakkaita. Suosittelen muun muassa: Hoitola Keiju /Sari Saario Järvenpäässä, Hoitola Solania / Leena Kuutti Keravalla sekä Hoitola Ilowatti / Päivi Ilonen (vastaanotto Porvoossa ja Keravalla).

Kuvittele tila, jossa olet täysin rentoutunut.
Vapaudu kokemaan täytenä tämä hetki.
Ole aidosti juuri se, kuka olet.